TAKATAKATAKATAKATALVI kai tätä nyt jo saa sillä nimellä kutsua? 

Tänään maanantaina tulikin sitten tämän talven lumiennätys... On ollut niin tylsä ilma, ketään muuta ei ole huvittanut olla pihalla, kuin hevosia. Maxi ja Vekki tuntui olevan vaan tyytyväisiä viilenneeseen ilmaan ja möllöttivät koko räntäsateen ajan ulkona. Hevoset asuvat siis pihatossa, josta on siis vapaa pääsy sisään ja ulos just silloin kun herrat itse haluavat. Hauska on ollut huomata, että lämpötilan noustessa lähemmäs kahtakymmentä ja auringon paistaessa, herrat pysyttelevät tiiviisti sisällä koko päivän. Illalla auringon laskiessa herrat lähtevät ulkoilemaan, kun ötökät ovat poistuneet ilmatilasta. Syksyllä ja talvella vaikka olisi millainen myrsky ja sade, niin herrat vaan tyytyväisinä seisovat pihalla, hakeutuvat ehkä vähän metsänreunaan puiden suojaan.

Vekki varsinkin osaa pelästyttää tasaisin väliajoin. Aamulla yleensä ensimmäisenä kun herään, katson kameroista näkyykö jättejä. Vekki osaa ottaa unista ja lepäämisestä kaiken irti :D Hetken joutuu aina katselemaan, räpsyykö silmät, liikkuuko mikään raaja tai vatsa. 

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö ja teksti

Mossekin pyysi illalla yhdentoista aikaan ulos ja päätin, että nyt uskaltaudun jättämään sen ulos yöksi, ensimmäistä kertaa leikkauksen jälkeen. No avasin oven, vettä tuli aivan kaatamalla ja jätkä käveli rappusten yläpäähän ja haisteli hetken ilmaa ja totesi, että tulenkin takaisin sisälle :) 

Nyt jäädään odottelemaan, että nuo lumet sulavat pikaisesti, jotta voidaan jatkaa kukkien istutusta ja kasvimaan laittoa.